Vienkartinio naudojimo puskaukė BLS 8100
Vienkartinio naudojimo puskaukė BLS 8100

Vienkartinio naudojimo puskaukė BLS 8100

BLS® 8100 vienkartinio naudojimo puskaukė yra su iškart integruotu A1P2 RD filtru. Jau paruošta naudoti ir nereikalaujanti priežiūros kaukė, kurioje vienkartinių gaminių paprastumas derinamas su daugkartinio naudojimo apsauga, todėl lengva naudoti, sertifikuota apsauga nuo dujų ir dalelių.

be PVM. su PVM.
Kaina: 21,40 € 25,90 €

Pristatoma per 4 - 9 darbo dienų

BLS® 8100 vienkartinio naudojimo puskaukė yra su iškart integruotu A1P RD filtru. Jau paruošta naudoti ir nereikalaujanti priežiūros kaukė, kurioje vienkartinių gaminių paprastumas derinamas su daugkartinio naudojimo apsauga, todėl lengva naudoti, sertifikuota apsauga nuo dujų ir dalelių.

Puskaukė pagaminta iš patvarios ir hipoalerginės termoplastinės gumos, užtikrinančios didesnį komfortą. Filtravimo sluoksnio viduje esanti aktyvioji anglis atlieka specifinę dujų sugėrimo funkciją, užtikrina puikų filtravimo efektyvumą ir tuo pačiu sumažina kvėpavimo pasipriešinimą; Kita vertus, išorinis tinklelis apsaugo filtro medžiagą, užkertant kelią nusidėvėjimui ir pūkelių susidarymui, kurie gali užteršti darbo aplinką.

Puskaukės forma užtikrina puikų sandarumą be jokio nemalonaus nosies ar burnos spaudimo. Kompaktiškas kaukės dydis ir žemesnė filtrų padėtis sumažina regėjimo lauko trukdžius, todėl matomumas yra geresnis.

Išorinis sluoksnis užtikrina filtravimo medžiagos apsaugą nuo nešvarumų, dulkių ir skysčių bei įprasto mechaninio įtempimo dėl ilgo naudojimo, taip prailgindamas ir išsaugodamas filtravimo efektyvumą bei padarydamas įrenginį saugesnį.

Suteikia apsaugą nuo:

Organinės dujos ir garai, kurių virimo temperatūra > 65 °C

Dalelės, dūmai

Kilmės šalis
Italija
Gamintojas
BLS
Atsiliepimų nėra
Produktas pridėtas į patikusių prekių sąrašą